Polisi Yaralayan Gaspçılar Adliyeye Sevk Edildi

Ümraniye'de bir marketi soymak isterken, olay yerinde alışveriş yapan ve kendilerine müdahale eden polis memurunu yaraladıkları iddiasıyla yakalanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi Anadolu Yakası'nda çok sayıda market gasbına karıştıkları öne sürülen şüphelilerin, Ümraniye'deki market soygunu sırasında görüntüleri de güvenlik kameralarına yansıdı.

Ümraniye'de bir marketi soymak istedikleri ve kendilerine müdahale eden polis memurunu yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Ümraniye'de 2 Kasım Perşembe günü meydana gelen olayın ardından yakalanan şüpheliler O.A, Ş.Y, M.İ. ve M.Ö'nün, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı.

Yüzleri maskeli ve silahlı olarak soygun amacıyla girdikleri Ümraniye'deki markette, o esnada alışveriş yapan ve kendilerine müdahale eden polis memuru S.A'yı bacağından silahla yaralayarak kaçan şüphelilerin, Anadolu Yakası'nda çok sayıda markete gasp olayına karıştığı öne sürüldü.

Zanlıların adreslerinde yapılan aramada, soygun olaylarında kullandıkları kask ve tabanca ele geçirildi.

Şüphelilerin Ümraniye ve Ataşehir'de gerçekleştirdikleri market soygunu ve girişimlerine ait güvenlik kamera görüntüleri de basına dağıtıldı. Görüntülerde şüphelilerin girdikleri marketlerde çalışanlara silah doğrultarak tehdit ettiği anlar ve marketten gasp ettikleri ürünleri götürme anları görülüyor.

Hastanede doktor kontrolünden geçirilen 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Kaynak: AA