'Mutluluk Zamanı'nın Galası Yapıldı

Kanyon AVM'de gerçekleşen galaya çok sayıda ünlü isim katıldı.

Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı "Mutluluk Zamanı" adlı filmin galası yapıldı.

Kanyon AVM'de gerçekleşen galaya, aralarında Cem Yılmaz, Can Bonomo, Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Engin Öztürk, Onur Büyüktopçu, Barış Kılıç, Seda Güven, Nihat Altınkaya, Sarp Apak ve Nergis Kumbasar'ın bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

Barış Arduç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, heyecanlı olduklarını dile getirerek, "5,5 hafta gibi bir süreç vardı. Hem tatildeymişiz gibiydi. Zaten birbirimizi tanıyor olmamız, o anlamda çok kolaylaştırdı işimizi. Çok keyifli ve eğlenceli bir işin ortaya çıktığına inanıyoruz." dedi.

Filmden beklentilerin yüksek olduğunun altını çizen Arduç, şunları kaydetti:

"Biz çok içimize sinen bir şey yaptık. Mutlaka insanlarla temas edeceğine eminiz. Dolayısıyla keyifli, eğlenceli vakit geçirirlerse daha çok mutlu olacağız. Biz bir araya gelmekten ve böyle bir film yapmaktan çok mutluyuz. Seyirciler bu mutluluğu bizimle paylaşırlarsa, bizimle aynı mutluluğu yaşarlarsa film bitiminde de bizim için iş tamam demektir."

Elçin Sangu da "Heyecanlıyız. Umarım güzel bir film olmuştur, herkesin de hoşuna gider. Biz çok mutluyuz, umarım seyirci de mutlu olur." ifadelerini kullandı.

Filmde, Arduç ile gerçekleştirdikleri düete değinen Sangu, "Yapmadığımız bir şeyi denedik. Bizim için bir hatıra oldu. Benim için de daha önce opera okumama rağmen bir ilkti. Çok mutluyum sevdiğim arkadaşlarımla, ilk defa böyle bir şey yaptım. Çok da huzurlu hissediyorum kendimi." diye konuştu.

Cengiz Semerci de çok iyi bir film ekibi oluşturduklarına dikkati çekerek, "İyi bir film çektik. Filmimizin arkasındayız. Çok eğlenerek çektik. Heybeliada'da, İstanbul'un çeşitli mekanlarında bir de yazı yakaladık. Biz filmi bitirdiğimizde zaten mevsim de değişmişti." dedi.

Filmin yönetmeni Şenol Sönmez ise oyunculara teşekkür ederek keyifli bir işin ortaya çıktığını söyledi.

Galaya katılan Cem Yılmaz da güzel ve kaliteli bir sinema sezonunun başladığına işaret ederek, filme ilişkin "Televizyondaki başarılarının üzerine, şimdi şahane bir senaryoyla tatlı ve romantik bir komedi izleyeceğiz. Cengiz de beraber oynama şansına eriştiğim çok başarılı bir aktör ve komedide çok etkili ve filmde de öyle olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Yılmaz, galası dün gerçekleşen "Yol Ayrımı" filmini de çok beğendiğini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu hafta kaliteli filmlerle beraberiz. (Mutluluk Zamanı) da kaliteli bir iş, özenilmiş bir iş hem prodüksiyon olarak, hem içerik olarak. Dolayısıyla arkadaşlarımın ekrandaki başarılarını öyle rastlantıyla devam ettirmiyorlar. Özeniyorlar. Karşılığını da bulacağını düşünüyorum. Çok rahat 2 milyon barajını geçer."

Senaryosu Buğra Gülsoy ve Erkan Ersezer tarafından kaleme alınan film, 10 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.

Yapımcılığını Muzaffer Yıldırım'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda, Arduç ve Sangu'nun yanı sıra Cengiz Bozkurt, Levent Öktem ve Dila Bayrak yer alıyor.

Romantik komedi türündeki filmin konusu ise şöyle:

"Mert, müşterilerini hayata karşı ayakları dimdik yere basan insanlara dönüştüren 'mutluet.com.tr' şirketinin sahibidir. Geçmişiyle yüzleşmeden kendi mükemmel hayatını yaratan Mert ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada'nın yolları sürpriz bir şekilde kesişir. Mert'in hayatı Ada'yı tanıdıkça değişmeye başlar. Mert'i tanıdıkça ona aşık olan Ada ise ne kadar duygularına engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kendisini hep kaybeden biri olarak gören Ada'nın ağabeyi Tarık'ın hayatı ise Mert'le tanıştığında bambaşka bir hal alır. Fakat ne Cengiz'in Mert'in kız kardeşine aşık olduğundan haberi vardır, ne de Ada'nın abisinin Mert'ten çapkınlık dersleri aldığından."

Kaynak: AA