Mersin'de Asayiş

İçel'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda ruhsatsız silah, 2 bin litre motorin ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.

İçel İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurdali Mahallesi 212. Cadde girişinde yaptıkları asayiş uygulamasında, şüpheli olarak değerlendirilen bir araçta arama yaptı.

Aramada 1 ruhsatsız tabanca ile bu silaha ait şarjör ve 7 fişek ele geçirildi. Araç sürücüsü A.Y.D, gözaltına alındı.

Polis ekipleri, elde edilen istihbarat doğrultusunda Şevket Sümer Mahallesi 5943 Sokak'taki bir iş yerine düzenlenen operasyonda da ruhsatsız 2 pompalı tüfek, "kırma" olarak adlandırılan av tüfeği, tabanca, 2 şarjör, 134 fişek ve av tüfeklerine ait 26 kartuş ele geçirildi.

Olayla ilgili iş yeri sahibi S.D. gözaltına alındı.

Çukurova Mahallesi 223. Cadde'de yer alan bir iş yerine düzenlenen operasyonda ise 3 depo içerisinde 2 bin litre kaçak motorin, 1 sayaç ve 100 tabanca mermisi ele geçirdi. Olayla ilgili iş yeri sahibi S.U. gözaltına alındı.

Aynı mahalledeki başka bir adreste de ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ile 2 şarjör, 54 fişek ve 42 kartuş ele geçirildi. Olayla ilgili A.E. gözaltına alındı.

Kaynak: AA