Manisa'da Kısa Kısa

Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç'ın, İzmir’in Kemalpaşa İlçe Müftülüğüne atanmasının ardından Salihli Müftülüğü görevine getirilen Adem Karakelebek görevine başladı.

Ankara Gölbaşı İlçe Müftüsü iken Salihli Müftülüğü görevine atanan Adnan Karakelebek görevine başladı.

Salihli'yi yakından tanıdığını belirten Karakelebek, mesai arkadaşları ile birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi.

'Gönül meyvesi' adlı bir şiir kitabı olan Karakelebek, evli ve 2 çocuk babası.

- Yaşlı kadının çiçek tutkusu

Sarıgöl ilçesinin Alemşahlı Mahallesinde oturan Fatma Kınık (63) evinin bahçesindeki 40 saklı çiçeği don olayından koruma amaçlı evin bir odasına taşıdı.

Çeşitli çiçekleri yetiştiren Kınık, havaların soğuması nedeniyle çiçeklerini evin odasını doldurdu.

Çiçekleri çok sevdiğini dile getiren Fatma Kınık, "Ben çiçekleri çok seviyorum. Bazı çiçekler soğuktan etkileniyor. Korumam gerek, korunmadığı zarar görür gelecek yıl yetiştirmek zor oluyor. Bahçemdeki çiçeklerin tümünü evimin bir odasına hatta salonuna dahi sıraladım. Kış boyunca evimin odasında kalacak." dedi.

- İl Jandarma Komutanı Can, Manisa TSO’yu ziyaret etti

Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO)’nı ziyaret etti.

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil tarafından karşılanan Tuğgeneral Can, göreve başladığı günden beri kendisine ve Jandarma Komutanlığına göstermiş oldukları ilgi ve işbirlikleri için Manisa TSO Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, hükümetin almış olduğu ekonomik kararlar ve teşviklerle iş dünyasının olumsuz havadan etkilenmeden yatırımlarını yapmaya ve üretmeye devam ettiğini belirtti.

Erbil, Jandarma Komutanına ziyaret anısına fincan hediye etti.

Kaynak: AA