Köy Okulları İçin El Ele Veren Gençlere Ulaşım Desteği Başkan Alıcık'tan

ADÜ İİBF öğrencisi bir grup gencin köy okullarına kitap, kırtasiye ve giysi yardımı için başlattıkları ’Bir kitapta sen koy’ isimli projelerine Başkan Alıcık destek verdi.

Köy Okulları İçin El Ele Veren Gençlere Ulaşım Desteği Başkan Alıcık'tan
Adnan Menderes Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi öğrencisi bir grup gencin, köy okullarına kitap, kırtasiye ve giysi yardımı için ’Bir kitapta sen koy’ isimli projeye Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ulaşım desteği verdi.

Nazilli Belediyesi olarak gençlerin yanında olduklarını söyleyen Başkan Alıcık, "Bu tür projelere her zaman destek olmaya hazırız. Nazillimizde okuyan öğrencilerimiz çalışkan, duyarlı ve üretken. Onlarla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

’Bir kitapta sen koy’ isimli projeyi başlatan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Zeynep Özkan, Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

"Öğrenci olduğumuz için ulaşım sağlamakta güçlük çekiyorduk. Her yere başvurdum fakat olumlu yanıt alamadım. Başkanımız sayesinde topladığımız yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Aydın ve çevre illerden projemize destek vermek için Nazilli’ye gelenler var. Hepsine çok teşekkür ediyorum."
Kaynak: İHA