Kavak'ta Yanan Tesis Tamamlanıyor

Kavak’ta kısa süre önce yapımına başlanan tesisteki çalışmalar hızla devam ediyor.

Kavak'ta Yanan Tesis Tamamlanıyor
Üzücü bir kaza sonucu Güven Göleti’ndeki yanan tesisin yerine daha iyisini yapmak için kolları sıvayan Kavak Belediyesi ekipleri tesisi kısa süre içerisinde hizmete açmak için çalışmalarına devam ediyor. Tesis alanında incelemelerde bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Tesisimizin çok daha güzelini yapabilmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Tesisimiz kısa süre içerisinde hizmete açılacak” dedi.

Sarıcaoğlu şöyle devam etti: “Görev süremiz boyunca ilçemiz için bir şeyler yapmaktan ziyade en güzelini yapmak için çalışmalar yaptık. Sırf insanların gözünü boyamaktan ziyade vatandaşlarımıza kalıcı hizmetler yapabilmek adına çalışmalar yürüttük. Güven Gözetimimizde ki eski tesisimiz üçüzü bir kaza sonucu yandı. Zaman kaybetmeden çok daha iyisini ve güzelini yapmak için kolları sıvadık. Ekibimiz hava şartlarının olumsuzluğuna rağmen gecesini gündüzüne katıp çalışmalarına devam ediyor. Güven Göleti Mesire Alanımız çok kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine açılacaktır.”

Sarıcaoğlu konuşmasını şöyle tamamladı: “İlçemizde dört bir koldan çalışmalar yürütülüyor. Gerek şehir merkezimizde gerekse köylerimizde tüm ekiplerimiz kış önceci çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşlerine bağlı personelimiz ekipler halinde ilçemizde çalışmalarını devam ettiriyor. Gerek temizlik, gerek yol ve gerekse alt yapı konusunda tüm ekiplerimiz seferber durumundadır. Kavak artık hak ettiği değere kavuşuyor. Kavak artık hizmette altın çağını yaşıyor. Büyük hedeflerle çıktığımız bu yolda rabbim hizmet konusunda yüzümüzü yere eğdirmedi. Her türlü imkanı kullanarak diğer kurumlarımızdan ilçemize bir şeyler alıp ilçemizi çok daha iyi noktalara getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”
Kaynak: İHA