Kanser Hastanesi Yaşlı Adam Ve Karısı Sokakta Kalınca, Hastanenin Acil Servisine Sığındı

Çorlu’da çocuklarının kendisine bakmadığını ve kapı dışarı ettiğini öne süren kanser hastası yaşlı adam ve karısı 10 günden bu yana devlet hastanesinin acil servisine yatıp kalkıyor.

Kanser Hastanesi Yaşlı Adam Ve Karısı Sokakta Kalınca, Hastanenin Acil Servisine Sığındı
Çorlu’da Cemaliye Mahallesi Sinandede Caddesi üzerinde bulunan evinin, belediye tarafından, başka bir arsaya geçtiği gerekçesi ile yıkıldığını bu nedenle evsiz kaldığını iddia eden Mahmut Fuçucuoğlu (59) ve eşi Gönül Fuçucuoğlu, bir süre yanlarında kaldıkları çocuklarının da kendilerini bakamayacakları gerekçesi ile kapı dışarı ettiğini 10 günden bu yana da kimi zaman sokaklarda kaldıklarını kimi zaman ise Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne gelerek geceyi geçirdiklerini söyledi.



Eşi ile acil servisteki bekleme salonunda kaldıklarını ve sandalyelerin üzerinde yattıklarını kaydeden Fuçucuoğlu, belediye görevlileri başta olmak üzere yetkililerden yardım istediklerini söyledi.



Biri kız biri erkek olmak üzere iki çocukları olduğunu da kaydeden Mahmut Fuçucuoğlu, “Kanser hastasıyım, tedavi görüyorum. Çorlu Belediyesi evimizi yıktıktan sonra evsiz kaldık. Bir süre kızımın yanında kaldık. Ancak damadımız bir süre sonra bizi istemedi, oğlumuz zaten ben size bakamam sizin ihtiyaçlarınızı karşılayamam dedi hiç almadı. Biz de o zaman bu zaman yaklaşık 10 gündür kimi zaman sokaklarda kimi zaman da Çorlu Devlet Hastanesi’nin acil servisinde kalıyoruz” dedi.

Mahmut Fuçucuoğlu’nun eşi Gönül Fuçucuoğlu da sokaklarda beş parasız kaldıklarını ve aç olduklarını belirterek kendilerine bir yardım eli uzanmasını beklediklerini söyledi.

Gönül Fuçucuoğlu zor şartlarda kalmalarından ötürü eşinin rahatsızlığının daha da arttığını ve tedavisini aksadığını da sözlerine ekledi.

Durumun Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’a bildirilmesinin ardından hastanede kalan aile, kaymakamlık ekipleri tarafından alınarak Çorlu’da bir otele yerleştirildi.
Kaynak: İHA