Kamyonun Çarptığı Ağaç Yola Devrildi

Iğdır’da Ulu Cami yanında kamyonun çarptığı ağaç yola devrildi. Ağacın devrilmesi esnasında yolda kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti.

Kamyonun Çarptığı Ağaç Yola Devrildi
Kaza, Iğdır Merkez Bağlar Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Ulu Cami önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde ilerleyen 65 EE 329 plakalı Zübeyir Aydemir idaresindeki kamyon, caminin yanında bulunan ağaca çarptı. Kazada ağaç yola devrilirken kamyon şoförü yaralanmadı. Ağacın devrilmesi esnasında yolda kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. Devrilen ağaç nedeniyle cadde bir süre trafiğe kapandı. Belediye ekiplerinin ağacı kaldırmasının ardından yol trafiğe yeniden açıldı.

Olayı anlatan kamyon şoförü Zübeyir Aydemir, "20 kilometre hızla gidiyordum ve bir anda ses geldi. Ses gelince baktığımda ağacın devrildiğini gördüm. Kamyonun üst kısmına takıldı ve ondan sonra devrildi" dedi.

İsmet Yüce isimli vatandaş ise, "Camide namaz kıldım ve dışarı çıkacaktım ki bir baktım ağacın devrilmesi sonucu kapı kapanmış. Burada her gün bir sürü insan oturuyor. Bu ağacın kökü olmadığı için kamyon bahane oldu. Başka bir felaket getirebilirdi" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA