İl Milli Eğitim Müdürü Töre'den, Başkan Alemdar'a Ziyaret

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere ile birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Töre'den, Başkan Alemdar'a Ziyaret
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, ziyarette Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a eğitim noktasında yapmış olduğu çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederken Başkan Alemdar ise Töre’nin bilgi, tecrübe ve azmiyle Sakarya’ya değer kattığını belirtti.

Başkan Alemdar, “Çocuklarımız bu toplumun, geleceğimizin harcıdır. Manevi değerlerimize sahip çıkan, bilgi ve birikimi ile Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak olan gençlerimizdir. Onlara her noktada güveniyoruz. Onların erdemli bireyler olmaları ve kendilerini geliştirmeleri adına tüm çalışmalarda seve seve yer alırız. Bu bağlamda 2014 yılında hayata geçirdiğimiz Serdivan Çocuk Akademimizde, geleceğin mimarları olan gençlerimize kültürel değerlerimizi aktarmanın yanı sıra onları akademik ve bilimsel açıdan da besliyoruz. Tekrar ifade etmek isterim ki belediyemizin edindiği bu misyon doğrultusunda çocuklarımızın eğitimi için yapılacak her türlü çalışmada kurumlarla ortak hareket etmeye ve geleceğimiz olan çocuklarımızı desteklemeye hazırız” dedi.

Kaynak: İHA