Hatay Valisi Ata Açıklaması 'Vatandaşlarımız İçin Önemli Olan Hizmettir'

Hatay Valisi Erdal Ata, "Vatandaşlarımız için önemli olan hizmettir. Vatandaşımız yolunun, suyunun, kanalizasyonun, elektriğinin ve diğer kamu hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde kendisine sunulup sunulmamasına bakar" dedi.

Hatay Valisi Ata Açıklaması 'Vatandaşlarımız İçin Önemli Olan Hizmettir'
Payas ilçesinde “Muhtarlar ve Halka Buluşma” toplantısına katılan Vali Ata, yaptığı değerlendirmede, gündeme gelen konuların tek tek not alındığını belirterek, "Biz öalilik olarak bu hususları ilgili birimlere yazacağız ve sonuçlarını da takip edeceğiz" dedi.

Ağırlıklı olarak HATSU ile ilgili, yollar ile ilgili hem Hatay Büyükşehir Belediyesi hem de ilçe belediyesini ilgilendiren konuların gündeme geldiğini söyleyen Vali Ata, "Bu konuda ilgili birimlerin biraz daha gayret göstermesini rica ediyorum. Tabi ki belediyelerin imkanlarının kısıtlı olduğunu biliyoruz. Büyükşehir’in yeni kurulması ve yeni teşkilatlanmasından dolayı eksikliklerin olması gayet doğal. Ama vatandaşlarımız buna bakmaz. Vatandaşlarımız için önemli olan hizmettir. Vatandaşımız, yolunun, suyunun, kanalizasyonun, elektriğinin ve diğer kamu hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde kendisine sunulup sunulmamasına bakar. O nedenle sizden ricamız biraz daha fedakarlık yaparak daha fazla çalışarak belediyenin imkanlarını zorlayarak özellikle içme suyu, kanalizasyon ve yol konusunda şikayetleri mümkün olduğu kadar ortadan kaldırmanızdır" diye konuştu.

Kaynak: İHA