BOTAŞ Çelik Boru Alım İhalesi

BOTAŞ tarafından Adana, Şanlıurfa ve Hatay'ın bazı ilçelerindeki doğalgaz boru hatları için çelik boru almak üzere ihale yapıldı.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından Adana, Şanlıurfa ve Hatay'ın bazı ilçelerindeki doğalgaz boru hatları için çelik boru alım ihalesi düzenlendi.

BOTAŞ Genel Müdürlüğünde yapılan "2017 Yılı Muhtelif Doğalgaz Boru Hattı 2 Çelik Boru Alımı İhalesi"nde istekli 5 firmanın teknik ve mali teklif zarfları açılarak incelendi.

Adana, Şanlıurfa ve Hatay'ın bazı ilçelerindeki boru hatları için yapılan ihaleye, Erciyas Çelik Boru, Borusan Mannesmann, Ümran Çelik Boru San. AŞ, Tosçelik Spiral Boru Üretim AŞ ve Yücel Boru ve Profil Endüstrisi AŞ teklif verdi.

İhalenin ilk etabında, Adana'nın İmamoğlu-Kozan ilçelerindeki boru hattına yönelik çelik boru alımı için en düşük teklifi 8 milyon 136 bin 351 lirayla Ümran Çelik Boru San. AŞ verdi.

İkinci kısımda, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki çelik boru alım işine en düşük teklif 3 milyon 606 bin 760 lirayla Tosçelik Spiral Boru Üretim San. AŞ tarafından verildi.

İhalenin üçüncü ve dördüncü kısımlarında da Şanlıurfa'nın Viranşehir ve Birecik ilçelerindeki hatta yönelik çelik boru alım işine en düşük teklifi Ümran Çelik Boru San. AŞ verdi.

Şirket, Viranşehir'deki Organize Sanayi Bölgesi doğalgaz hattı çelik boru alımı işi için 9 milyon 549 bin 6 lira, Birecik ilçesindeki çelik boru alım işi için de 7 milyon 961 bin 998 lira teklif verdi.
Kaynak: AA