Başkan Atilla Bismil'deki Yatırımları İnceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bismil İlçesinde Büyükşehir Belediyesince yaptırılan İlçe Terminali İnşaatı, yeni mezarlık yeri ve kırsal mahallerdeki sıcak asfalt çalışmalarını denetledi, yeni yapılacak Bismil Kültür Merkezi’yle ilgili bilgi aldı.

Başkan Atilla Bismil'deki Yatırımları İnceledi
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin Bismil’de yürüttüğü çalışmaları denetledi, çalışmalar hakkında birim amirlerinden bilgi aldı. Denetimlerin ardından vatandaşlarla buluşan Başkan Atilla, vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’nden beklenti ve önerilerini sordu. Başkan Atilla’ya Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç eşlik etti. İlk olarak Tepe - Kurudere grup yolunda serilen sıcak asfalt çalışmasını denetleyen Başkan Atilla, birim amirlerinden bilgi aldı, işçilerle sohbet edip çalışmalarında kolaylıklar diledi. Daha sonra yapımı devam eden yeni ilçe terminali inşaat alanındaki çalışmaları inceleyen Başkan Atilla, ilçe otogarındaki vatandaşlarla ve minibüs şoförleriyle sohbet etti, Büyükşehir Belediyesi’nden beklenti ve önerilerini sordu. Vatandaşlar Başkan Atilla’ya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Atilla ardından Sanayi Mahallesi’nde 300 bin metrekarelik alanda yapımı süren yeni mezarlık çalışmalarını inceleyerek, Bismil Belediye binasına geçti. Başkan Atilla, burada Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Gülenç ile yeni yapılacak Bismil Kültür Merkezi ile ilgili istişarede bulundu.
Kaynak: İHA