AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ Açıklaması

'STK'larla sadece seçim döneminde değil her zaman bir araya gelmeye çalışıyoruz, bu da bizim açımızdan bir ArGe çalışması'.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "STK'larla sadece seçim döneminde değil her zaman bir araya gelmeye çalışıyoruz, bu da bizim açımızdan bir Ar-Ge çalışması." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, İzmir'deki temasları kapsamında, Buca Avcılık ve Dağcılık Spor Kulübünü ziyaret ederek, dernek başkanı Hasan Gani'den yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

Kendisinin de öğrencilik döneminde Buca'da ikamet ettiğini ve bölgeyi çok iyi tanıdığını aktaran Dağ, ilçenin sorunlarını da yakından bildiğini söyledi.

Dağ, kent genelinde alt yapı sorunun olduğunu dile getirerek, "Metroların izinleri noktasında bir problem yok hem Narlıdere hem de Buca boyutuyla. Büyükşehir Belediyesi kendi imkanlarıyla yapma noktasında olursa buna da destek veririz, aynı zamanda ben hükümetten destek istiyorum derse buna da her zaman için kapımız sonuna kadar açık ve biz elimizden geleni sonuna kadar yapacağız." dedi.

AK Parti hükümetinin İzmir'e çok ciddi projeler kazandırdığını ve çalışmalarını sürdüreceklerini anlatan Dağ, sivil toplum kuruluşlarını da önemsediklerini söyledi.

STK'larla sık sık bir araya geldiklerini anımsatan Dağ, şöyle konuştu:

"STK'larla sadece seçim döneminde değil her zaman bir araya gelmeye çalışıyoruz, bu da bizim açımızdan bir Ar-Ge çalışması. Siyasi partilerin en büyük görevi sahayı ve tabanı, nabzı sürekli tutabilmek. Sadece kendi çerçevesinden hayata bakarak değil genel manada sisteme bakarak bir yol izlemek zorunda. AK Parti'nin 2002 den bu yana iktidarda olmasının en büyük etkeninin bu olduğunu düşünüyorum, bu konuda hepimiz de hemfikiriz."

Hamza Dağ, daha sonra Buca Seyfi Demirsoy Hastanesine geçerek, burada tedavi gören hastaları ziyaret edip, çalışanlarla sohbet etti.

Hastane Yönetici Vekili Sırrı Songüç'den hastane hakkında bilgi alan Dağ, hastane birimlerini de dolaştı.
Kaynak: AA