Suriyeli Şahısların Karıştığı Yasak Aşk Cinayetinde Şüpheli Şahsılar Adliyeye Sevk Edildi

Avcılar’da Suriye uyruklu şahısların karıştığı yasak aşk cinayetinin şüphelileri emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Suriyeli Şahısların Karıştığı Yasak Aşk Cinayetinde Şüpheli Şahsılar Adliyeye Sevk Edildi
Avcılar Ambarlı Mahallesi Mezarlık Sokak’ta 3 Kasım günü saat 01:30 sıralarında Suriye uyruklu Ahmet Alghanimeh, kendi aracında boğazı kesik bir şekilde bulunmuştu. Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayetin işlendiği sokakta bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemede bakkal dükkanının sahibi olan maktül Alghanimeh’in beraber çalıştığı M.T.M. ve ev arkadaşı A.S. cinayetle ilgisi olabileceği şüphesiyle göz altına alınmıştı. Emniyetteki sorguda A.S ile yasak aşk yaşadığı öğrenilen maktulün eşi M.A.’da sorgulanmak üzere emniyete getirilmişti. Üç şüpheli Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. M.T.M. ve A.S. emniyetteki sorgusunda cinayeti kabul ederken maktulün eşi M.A. cinayetle ilgisi olmadığını ifade etti.

Ne yaşanmıştı ?

Ahmet Alghanimeh cinayetinin ardından olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemede cinayetin işlendiği gece, bakkal dükkanının sahibi olan maktül Alghanimeh’in arabasına bir şey bıraktıktan sonra dükkana döndüğü ve arabasını kilitlemediği görüldü.

Açık kalan arabanın arka koltuğuna bir şüphelinin gizlice bindiği anlaşıldı. Bakkal dükkanında beraber çalıştığı M.T.M. ile maktül Ahmet Alghanimeh’in dükkanı kapattıktan sonra arabaya beraber bindikleri tespit edildi. Ahmet Alghanimeh kısa süre sonra Avcılar’da bir mezarlığın yanında iple boğulmuş ve boğazı bıçakla kesilmiş halde bulundu. Görüntülerden yola çıkan Cinayet Büro ekipleri bakkal dükkanında çalışan M.T.M. ve ev arkadaşı A.S.’yi göz altına aldı. Yapılan sorguda A.S. ile ilişkisi olduğu öğrenilen maktülün eşi M.A.’da cinayetle ilişkisi olabileceği şüphesiyle göz altına alındı.
Kaynak: İHA