Pursaklar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Günlük 200'Ün Üzerinde Hastaya Hizmet Veriyor

Pursaklar Belediyesinin Ağustos ayında hizmete açtığı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği günlük 200’ün üzerinde hastaya hizmet vererek halkın memnuniyetini kazandı.

Pursaklar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Günlük 200'Ün Üzerinde Hastaya Hizmet Veriyor
Pursaklar Fatih Mahallesi Ürgüp Sokak’ta hizmete açılan Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği verdiği hizmet ile halkın takdirini kazandı. Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından Türk ve modern mimari esas alınarak hazırlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ilçenin önemli ihtiyacına cevap veriyor. Günlük 200’ün üzerinde hastaya hizmet veren poliklinikte 10 hekim görev yapıyor.

Sabah 08.00 ile 17.00 arasında hizmet veren poliklinikte dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi, röntgen ve protez işlemleri yapılıyor. İçerisinde sağlık ocağı da bulunan tesiste röntgen odaları, çocuk emzirme odası, çocuk bakım odası, arşiv, yemekhane, bay bayan mescit ve lavabolar da yer alıyor. Sağlık merkezinden ve hizmetlerden memnun kalan halk, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e ilçeye böyle bir hizmet kazandırdığı için teşekkür etti.
Kaynak: İHA