Kolej Havasında Eğitim

Manisa’nın Salihli ilçesi Kabazlı Mahallesi’nde bulunan ve Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 25 Temmuz 2015 tarihinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz’un adını taşıyan ilköğretim kurumu, yapılan yenilikler sayesinde kolej havasında eğitim veriyor.

Kolej Havasında Eğitim
Okulun bütün fiziki koşulları binlerce liralık maliyetle baştan sona yenilenirken, yenilikler sayesinde öğrenciler özel okul kalitesinde eğitim alıyor.

184’ü taşımalı olmak üzere 300’e yakın öğrenciye 26 personel ile en iyi şekilde hizmet verdiklerini belirten Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlköğretim Kurumu Müdürü Yakup Ateş, göreve geldikleri andan itibaren okulda fiziki anlamda birçok yenilikler yaptıklarını belirtti.

Okul Müdürü Ateş, “Okulumuzda göreve başladığımız andan itibaren okulumuza taşımalı eğitim kapsamında köylerden gelen başarıya ve bilgiye aç öğrencilerimizin şehir merkezinde bulunan herhangi bir okuldan daha eksik bir eğitim almamaları için öncelikle okulumuzun fiziki ortamında düzenlemeler yaptık. Yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda okulumuza tekli sıra sistemini kazandırdık. Öğrencilerimizin daha güvenli bir eğitim almaları için güvenlik kameralarını okulumuzun çeşitli yerlerine yerleştirdik. Öğrencilerimizin okulumuzda kaliteli zaman geçirmeleri için oyun alanlarını okulumuza kazandırdık. Okulumuzda bulunan ana sınıfımızı materyal anlamda güçlendirdik. Ayrıca birçok merkezi okulda bulunmayan müzik sınıfımızı öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Son bir yılda yapmış olduğumuz çalışmalarımız doğrultusunda okulumuza yaklaşık olarak 60 bin liralık maliyetli hizmet sağladık. Okulumuza yapmış olduğumuz bu hizmetlerde bizlere yardımcı olan iş adamlarımıza bizi yalnız bırakmayan İlçe jandarma komutanlığımıza hayırseverlerimize ve tabii milli eğitimimde sorumlu müdürlerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA