Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Günün Özeti


“Bizim bir şehidimizin kanı…”

Ankara - Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren ve operasyonların kışın da devam edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bizim bir şehidimizin kanı yüzlerce teröristin kanı ile ölçülemez, bunu böyle bilsinler” dedi.



’Güvence’ ve ’Cennet Belgeleri’ iddialarına yanıt verdi

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, "Amerika Birleşik Devletleri’ne güvence vermek veya onların bize güvence vermesini istemek gibi bir müzakere hukuk devleti ilkelerine uymaz" dedi.



"ABD çöplüğe doğru gitmektedir"

Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "ABD, Türkiye düşmanlarıyla al gülüm ver gülüm içindedir ve çöplüğe doğru gitmektedir" dedi.



Ucuz ete tepki gösteren kasaplara seslendi

Ankara - Ucuz et satışıyla ilgili uygulamaya değinen ve mağdur olduğunu öne süren kasaplara seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Niye isyan ediyorsunuz. Yarın önünüze sandık gelecek, demokratik yollardan hesabını soracaksınız" dedi.



Ölümünde kasıt yada ihmal var mı ?

İstanbul - Ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın ölümüne ilişkine yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Savcılık olayda kasıt, kusur ve ihmal bulamadı.



Mahkeme bozma kararını yasaya aykırı buldu

İstanbul - 14. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında verilen 25 yıllık hapis cezasına ilişkin İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi’nin bozma kararını ’yasaya aykırı’ buldu. Mahkeme, dosyayı iade etti.

...

Yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü, 19 yaralı

Ankara - Ankara-Konya karayolunun Karahamzalı Köyü mevkiinde kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü devrildi. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.



Okulun kazan dairesinde patlama: 1 ölü, 6 yaralı

Zonguldak - Çaycuma ilçesinde bir okulun kazan dairesinde patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre olayda 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.



Fenerbahçe’den "Aykut Kocaman" açıklaması

İstanbul - Fenerbahçe Kulübü, istifası beklenen Aykut Kocaman’ın takımın başında olduğunu duyurdu.



Bu kahvehanede 5 yasak var: 4’ü Fenerbahçe’yle ilgili

Manisa - Her yeri sarı kırmızı olan kahvehanenin 5 yasağı var. Bunlar ’Galatasaray’ı eleştirmek, Fener formasıyla girmek, Fener TV izlemek, Fenerbahçe’ye övgü dolu söz söylemek ve Fener maçlarını izlemek’.

Kaynak: İHA