Emel Sayın 9 Kasım'da Hayranlarıyla Buluşacak

Türk sanat müziği sanatçısı Emel Sayın, 9 Kasım'da Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu'nda konser verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, "Makam Zamanı" programının devamı olan "Bestekarlarımız" konser dizisiyle sanatçılar, yeni kültür sanat sezonunda hayranlarıyla buluşacak.

Bu kapsamda, Emel Sayın, 9 Kasım Perşembe akşamı 20.00'de, CRR Konser Salonu'nda müzik ziyafeti sunacak.

Sayın, bu konserinde 2008'de vefat eden ve günümüze birçok eser bırakan bestekarlardan Avni Anıl'ın eserlerini seslendirecek.

Konserde, bestekarlığının yanı sıra koro şefliği yapan ve müzikle ilgili yayınlar çıkartarak çalışmalarda bulunan Anıl'ın, "Rüya Gibi Uçan Yıllar", "Gözlerin Kömür Senin, Bakışın Ömür Senin", "Kaderimde Hep Güzeli Aradım", "Bir Geceye Bin Ömür Verilir", "Öyle Dudak Büküp Hor Gözle Bakma", "Yalan Yıllar - Ne Yeşili Ne Siyahı" ve "Safalar Getirdiniz, Safa Geldiniz Dostlar" adlı eserlerinin yer aldığı seçkin besteler, müzikseverlere sunulacak.

Sanat yaşamı boyunca 19 kez yılın sanatçısı seçilerek Altın Kelebek ödülünü alan ve otuzu aşkın long play, 45'lik ve CD'ye imza atan Emel Sayın, dinleyicilerine keyifli bir akşam daha yaşatacak.

Kaynak: AA