Başkan Genç, Kamyoncu Esnafıyla Buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Yeniköy Organize Sanayi Kamyoncular ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde düzenlene programa katıldı.

Başkan Genç, Kamyoncu Esnafıyla Buluştu
Belediye Başkanı Turgay Genç, Kamyoncular kooperatifi Başkanı Hüseyin Balçak, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Niyazi Özçelik ve kamyoncu esnafına ilçeye kazandırılan yatırımlarla ilgili bilgi verirken, yeni yollar açma ve mevcut yolların onarımı ile ilgili yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Kamyoncu esnafının sorunlarını bildiğini dile getiren Belediye Başkanı Genç, “Bende Kamyon şoförü çocuğuyum. Sizlerin sıkıntılarını en iyi bilen bir kardeşiniz olarak her türlü desteği vermeye hazırım” diye konuştu.

İlçede yapımı devam eden Hipodrom ile önümüzdeki yıl yapımına başlanacak Şehirlerarası Otobüs terminali ile ilgili de bilgi veren Turgay Genç, “Döşemealtı’nda bulunan kamyoncu, taksici şoför arkadaşlarıma öncelik sağlanması adına çalışmalar yapıyorum. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanından da bu konuda destek istedik. Bölgede yaşayan şoför esnafının refahı ve huzuru bizim için önemli. Önceliğin bölge esnafımıza verilmesi konusunda ki hassasiyetimizi bu vesile ile bir kez daha yinelemek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA