Artuklu'da Sokak Sağlıklaştırma Çalışması

Mardin Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Artuklu Belediyesi tarafından yürütülen cadde ve sokaklarda sağlıklaştırma projesi çalışmaları sürüyor.

Artuklu Belediyesinden yapılan açıklamada, Yenişehir Mahallesi'nde tamamlanan doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan yolların, proje kapsamında yeniden asfaltlandığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Artuklu Belediyesi Başkan Vekili ve Kaymakam Şakir Öner Öztürk, asfaltlama çalışmalarının ardından aydınlatma, peyzaj, yeşillendirme ve kaldırım yenileme çalışmalarının da başlayacağını bildirdirdi.

Çevreye ve yerel değerlere saygılı çalışmalar yaptıklarını aktaran Öztürk, şunları kaydetti:

"Altyapı ve üstyapı problemlerini tamamen ortadan kaldıracak projeyi hayata geçirebilmemiz için maddi ve manevi konularda bizleri cesaretlendiren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, projenin her aşamasında yanımızda oldu. Trafiğin akışını ve yaya geçişlerini olumsuz etkilememek için doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı tüm bölgelere sırasıyla girecek olan ekiplerimizin özverisi ve gayretiyle Artuklu yepyeni bir çehre kazanacak."

Kaynak: AA