Vali Coşkun Açıklaması 'Köyümüzdeki Eksikleri Elbirliği İle Gidereceğiz'

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Hasanbeyli ilçesinin Yanıkkışla Köyünü ziyaretinde, “Köyümüzdeki eksikleri elbirliği ile gidereceğiz” dedi.

Vali Coşkun Açıklaması 'Köyümüzdeki Eksikleri Elbirliği İle Gidereceğiz'
Göreve başladığı günden bu yana ilçeleri ve köyleri sık sık ziyaret etmeye çalıştığını belirten Vali Coşkun, “Bugün sizlerle bir arada olmak, sorun ve taleplerinizi sizlerden dinlemek istedik. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın dile getirdiği ihtiyaçlar ve sorunları değerlendiriyor, imkanlarımız ölçüsünde karşılamak için gayret gösteriyoruz. Köyümüzdeki eksikleri elbirliği ile gidereceğiz. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde hareket etmek. Gördüğüm kadarıyla Yanıkkışla Köyümüzde de birlik beraberlik mevcut” diye konuştu.

Tüm kurumlarla birlikte yapılan çalışmaların ortak hedefinin, Osmaniye’de yaşayan vatandaşların taleplerinin karşılanması, sorunlarının çözülmesi ve böylece en iyi yaşam koşullarına kavuşmalarının sağlanması olduğunu kaydeden Vali Coşkun, Yanıkkışla Köyü sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmasının ardından köy muhtarından bilgi alan Vali Coşkun daha sonra Yanıkkışla Köyü sakinlerini dinledi. Köy sakinleri öncelikle Vali Coşkun’a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, ihtiyaç ve sorunlarını dile getirdiler. Vali Coşkun, kendisine iletilen sorunların değerlendirileceğini ve çözüm için gayret gösterileceğini ifade etti.

Ziyareti sırasında çevre köylerin muhtarlarını da dinleyen Vali Coşkun, en kısa zamanda diğer köyleri de ziyaret edeceklerini söyledi.



Yanıkkışla Köyü sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Vali Coşkun, ziyaretinin ardından köyden ayrıldı.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Yanıkkışla Köyü ziyaretinin ardından Kalecik Şehit Ali Jandarma Karakol Komutanlığını da ziyaret etti.

Ziyareti sırasında karakol komutanından bilgi alan Vali Coşkun, teftiş defterini de yazdı. Vali Coşkun, günün anısına çekilen fotoğrafın ardından karakoldan ayrıldı.

Vali Coşkun’un ziyaretinde, Bahçe Kaymakamı ve Hasanbeyli Kaymakam Vekili Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve il genel meclisi üyeleri de yer aldı.
Kaynak: İHA