Ödüllü Meydana Pastalı Kutlama

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin yeni buluşma ve yaşam merkezi haline gelen Kent Meydanı Projesi ile “Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” seçildi. Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Genç’e üzerinde kendisinin ve Kent Meydanının fotoğrafının olduğu yaş pastayla sürpriz yaptı.

Ödüllü Meydana Pastalı Kutlama
İlçe halkının yeni buluşma merkezi haline gelen Döşemealtı’nın ilk kent meydanı, Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödüllerinde, çevre koruma kategorisinde ödüle layık görüldü.

Başkan Turgay Genç, bu proje ile “Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” seçildi. Çağdaş şehircilik ve modern tasarım anlayışıyla projelendirilip hayata geçirilen Döşemealtı Kent Meydanı’nın ödüle layık görülmesinin ardından, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü de Başkan Genç’ e, yaş pastayla sürpriz yaptı.

Üzerinde Kent Meydanı’nın ve kendisinin ödül töreninde çekilen fotoğrafı yer alan Başkan Genç, Başkan Yardımcısı Naci Alın, bazı belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve personelle birlikte mumları üfleyip pastayı kesti. Başkan Genç, "İnşallah yaptığımız her proje böyle ödüllerle taçlandırılacak. Bu ödül hepimizin başarısıdır" dedi.

Döşemealtı Kent Meydanı, 16 bin 500 metrekarelik bir büyüklüğe sahip. 3 bin 600 metrekaresi meydan alanı olan projede, 3 bin 400 metrekare yeşil alan ile gezi ve dinlenme bölümleri, havuz, 300 kişilik amfi tiyatronun yanı sıra dev Atatürk silueti yer alıyor. Ayrıca Döşemealtı Belediyesi, daha önce de Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) projesi ile Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından ödüllendirilmişti.
Kaynak: İHA