Kocaali Sosyal Tesisleri'nde Çalışmalar Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kocaali Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar devam ediyor.

Kocaali Sosyal Tesisleri'nde Çalışmalar Devam Ediyor
Projede devam eden çalışmaları Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu ile Park ve Bahçeler Şube Müdürü Kemal Can Karslı yerinde inceledi. Karamehmetoğlu, projede gelinen son nokta hakkında bilgiler paylaştı. Başkan Karamehmetoğlu konuyla ilgili açıklamada, “20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz projemizin içerisinde yer alan binanın iç ve dış cephesinde sona yaklaştık. Çevre düzenlemelerinde de epey mesafe kat ettik. Yürüyüş ve koşu alanlarının olduğu bölüm de tamamlanıyor. Havuz kısmımız tamamlandı. Örnek bir park çalışması da tesisimiz de yer alacak. İnşallah kısa süre içerisinde projemizi noktalamış olacağız” dedi.



"Kocaali’nin yeni hediyesi"

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, “Kocaali’de örnek bir çalışmayı daha hayata geçiriyoruz. İlçe belediye başkanımız ve daire başkanlarımızla birlikte projeyi inceledik. Şehrimizin Kuzey ucu olan Kocaali, tamamlanan altyapısı, yenilenen üstyapısı ve sosyal alanlarıyla yeni yıla farklı bir başlangıç yapacak. Özellikle yaz aylarında ilçeye gelen misafirlerin de Kocaali’ye dair izlenimleri müspet manada güzel olacak. Tesislerimiz de artık sona yaklaştık. İnşallah tamamlayarak Kocaali’ye hediye edeceğiz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

"İlçemize değer katacak"

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ise yaptığı açıklamada, “Kocaali Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalarda sona yaklaşıldı. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak. Büyükşehir Belediyemiz tarafından inşa edilen sosyal tesisler sadece ilçemize değil, bölgeye hitap edecek. İlçemizin turizm göstergelerini üst seviyelere çıkartacak. 7’den 70’e herkesi kapsayacak. Turizm standartlarımız yükselecek. Kaliteli bir işletmecilikle bölgede emsali olmayan sosyal tesisimiz, sadece yaz döneminde değil, her zaman hemşerilerimize hizmet sunacak. İlçemize muhteşem bir değer katacak olan tesis için Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA