Hacıosmanlar'a 11 Kilometrelik Altyapı Hizmeti

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Hacıosmanlar Mahallesinde 11 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını yenileyerek, mahallede sağlıklı bir altyapı sistemi kurmasının ardından başladığı kilit parke döşeme çalışmasıyla da mahalleyi yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Hacıosmanlar'a 11 Kilometrelik Altyapı Hizmeti
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde gerçekleştirdiği alt ve üst yapı çalışmalarıyla mahalleleri yeniden inşa ediyor. MASKİ, 101 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Hacıosmanlar Mahallesinde 5 kilometrelik kanalizasyon hattı ile 6 kilometrelik içme suyu şebekesi döşedi. MASKİ, mahalledeki altyapı çalışmalarının ardından kilit parke taş döşemesinde sona yaklaştı. Mahalleye ziyarette bulunan Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve MASKİ Akhisar 1. Bölge Şube Müdürü Fatih Tuncer, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Altyapı çalışmaları biten mahallenin yeni bir görünüme sahip olması için kilit parke döşeme çalışmalarının da bitmek üzere olduğunu söyleyen Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Yusuf Çalımcı, “3 bölümden oluşan mahallemizde uzun zamandır su sıkıntımız vardı. Alt yapı çalışmaları bitti, sondajımız takıldı. Suyumuz güzel ve hiçbir sorun yaşamıyoruz. Şu an parke taşlarımız da döşenerek mahallemiz yenileniyor. Vatandaş ve yönetim olarak mahallemizde yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Taleplerimize olumlu ve yapıcı bir şekilde hiç vakit kaybetmeden geri dönen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a sonsuz teşekkür ederiz. Kendilerini mahallemizde görmek ve ağırlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA