Efeler'de Parkların Yeni İsimleri Belli Oldu

Efeler Belediyesi tarafından yeni yapılan ve revize edilen parkların isimleri belli oldu. Efeler Belediye Meclisi, 2 yeni yapılan 2 de revize edilen parklara isim verdi.

Efeler'de Parkların Yeni İsimleri Belli Oldu
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın, Belediye Meclisi’nin Kasım ayı ilk oturumunda aldığı kararla, yapılacağını duyurduğu 2 yeni yapılan ve 2 revize edilen parkların isimleri belli oldu. Belediye Meclisi Kasım ayı 2. oturumunda ele alınan parklara isim verilmesini öngören komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda yatırım ve hizmetler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Göreve geldikleri günden bu yana ilçedeki mevcut parkları yenileyip eksiklerini giderdiklerini belirten Özakcan, "Park ihtiyacı olan mahallelerimizi belirledikten sonra yeni parkların yapımına süratle başladık. Şu ana kadar 25 yeni parkımızı tamamlamış durumdayız. 83 mahallemizin tamamına yaydığımız park çalışmalarımızla ilçemize yeni yaşam alanları kazandırdık. Kasım ayı belediye meclisimizce isimlerine oy birliği ile karar verilen parklarımızda; çocuk oyun alanları, fitness setleri, oturma grupları ve yeşil alan düzenlemeleri yer alıyor” ifadelerini kullandı.

Mimar Sinan Mahallesi, 2427 sokak-2429 sokak arasında yeni yapılan parka; Prof. Dr. Mehmet Necati Akgün Parkı, Osman Yozgatlı Mahallesi, 1245 sokakta yeni yapılan parka; Mehmet Aydın Parkı, Efeler Mahallesi, Atatürk Bulvarı- Batı Aydın Bulvarı kesişiminde isimsiz revize edilen parka; Yaşar Kemal Parkı, İstiklal Mahallesi, 1058 sokakta isimsiz revize edilen parka; Mestan Efe Parkı isminin verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Kaynak: İHA