Düzce'deki Uyuşturucu Operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 kişiden 6'sı tutuklandı.

Düzce'deki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalar neticesinde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 10'unun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü savcılık sorgusunun ardından serbest kalırken, 7 kişi hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, 6 şüphelinin "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklanmasına, bir kişinin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ile Mücadele (KOM), Terörle Mücadele (TEM), Asayiş, Narko Tim ve Özel Harekat Şubesi ekiplerince 31 Ekim'de şafak vakti Ağa Mahallesi'nde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, aralarında kesinleşmiş cezası bulunan cezaevi firarilerinin de olduğu 12 kişi gözaltına alınmıştı.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz'in katıldığı operasyonda, silah, uyuşturucu ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmiş, polis kamerasınca kaydedilen operasyonda bir evin altına kazılmış tünele de rastlanmıştı.
Kaynak: AA