CHP'li Başkandan, AK Parti İl Başkanına Teşekkür

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in sosyal medyada çekip paylaştığı videolu eleştirisine teşekkür ederek, “Hizmet yapan herkese siyasi görüşü ne olursa olsun teşekkür edeceğiz saygı duyacağız” dedi.

CHP'li Başkandan, AK Parti İl Başkanına Teşekkür
Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel geçtiğimiz hafta sonu Tekirdağ Naip hattında yapımına devam edilen yolda bir video çekip sosyal medyada paylaşarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı’na sitem dolu mesajlar yolladı. Yapılan yolun AK Parti milletvekillerinin yoğun gayretleri ile çıkarılan ödenek sayesinde, Tekirdağ Valiliği tarafından, hükümet aracılığı ile beton asfalt dökülerek yapıldığını söylemesinin ardından, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bugün Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü açılış programında video hakkında konuştu.



“Artık sizin icraatlarınızı da görmek istiyoruz”

Tekirdağ AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in sosyal medyada çekip paylaştı videosunda, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın hep söz verdiğini fakat sözlerini yerine getirmediğini ifade eden Cüneyt Yüksel, "Buradan Kadir Başkan’a bir kez daha sesleniyorum. Değerli başkanım yine yapmadınız, yine söz verdiniz, sözünüzü tutmadınız ama biz milletvekillerimiz aracılığıyla bu yol yapılmış oluyor. İnşallah artık bu 100 günlük süreniz bitti, üzerinden bin gün geçti ama geri kalan günlerinizi, yani kalan 1,5 yılınızı verdiğiniz sözleri tutacak boyutta geçirirseniz seviniriz. Kadir Başkanım artık sizin icraatlarınızı da görmek istiyoruz" dedi.



“Teşekkür edeceğiz, saygı duyacağız”

TESKi’nin programında konuşan Başkan Albayrak, İl Başkanı Cüneyt Yüksel’e yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Albayrak, “ iki gün önce bir telefon aldım. AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel beni arıyor. ‘Abi sana sosyal medyadan biraz yüklendim bilgin oldun’ dedi.

Dedim ‘bu gayet normal siyaset yapıyoruz elbet yükleneceksin’ ‘Okursun’ dedi.

‘Siyaset ayrı diğer işler ayrı’ dedim. Böyle bir espri geçti aramızda. Bir ara yolda baktım vakit geçsin diye, baktım Naip’te bir yol yapıyoruz. ‘Büyükşehir yapmadı biz valimize, milletvekillerine baskı yaptık işte bu yolu yaptılar Kadir Albayrak neredesin’ demiş. Tamam, çok ta güzel 100 kilometre bir yol yapılıyor. Açtım telefon dedim ki ‘teşekkür ederiz.’ Herkesin huzurunda teşekkür ediyorum. Hizmet yapan herkese, siyasi görüşü ne olursa olsun teşekkür edeceğiz, saygı duyacağız” ifadelerini kullandı.

“102 projemizin onda birine teşekkür et”

Başkan Albayrak, hükümetin yaptıkları ve yerel yönetimlerinin yaptıkları olarak iki ayrım içerisine girildiğinden dolayı rahatsız olduğunu dile getirerek, “Bu bir tane proje, kendisine dedim ki buradan söylüyorum, 41 tane TESKİ’nin, 62 tane de büyükşehirin projesi var. 1 milyar 250 milyon her güne 1 milyon düşüyor. Bu gün bin 300 günümüz, bin 300 gündür belediye başkanıyım ‘her gün bir trilyon yatırım yapmışız. Bu 102 projenin içerisinde bizlere hepsi için teşekkür etme dedim ama bunlar içerisinde bir tanesine teşekkür etse ben ona teşekkür edeceğim. Fikir olarak ve karşılıklı beceri olarak, arkadaş olarak onun için kendisinden, bir tane proje için teşekkür hakkını istiyorum. Burada başka bir şey daha var. Son zamanlarda benim memnun olmadığım, sanki TREDAŞ hükümet kanadın, sağ AK Parti’nin veya yerel yönetimler Cumhuriyet Halk Parti’nin veya Devlet Su İşleri AK Parti’nin TESKİ Cumhuriyet Halk Partisi’nin ayrımsal bir çalışmalar var siyasi olarak. Bu konuda rahatsızım. Bugün hükümet kanadından ve yerel yönetimler iş birliğiyle bu tesisi açıyoruz. Bundan bir kez daha mutlu oldum. Bütün kurumlar bizimdir, bütün kurumların yaptıklarından gurur duyacağız. Onun için AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel seni çok seviyoruz ama hiç olmasa 102 projemizin onda birine teşekkür et, 10 tane yeter bize, geri kalanın teşekkür etme, buradan mesajımı gönderiyorum” açıklamasını yaptı.
Kaynak: İHA