Bismil Belediyesinden Kur'an Kurslarına Destek

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan “4-6 yaş grubu Kur’an Kursları”na yönelik hizmet ve faaliyetler, Bismil Belediyesi ve Bismil İlçe Müftülüğünün gayretleri ile devam ediyor.

Bismil Belediyesinden Kur'an Kurslarına Destek
Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ve beraberindeki heyet ile Altıok mahallesi İzzettin Caner 4-6 yaş grubu Kur’an kursuna ziyaret etti. Gülenç ziyarette, çocukların durumları hakkında İlçe müftüsü Ahmet Durmuş’tan bilgi aldı. Daha sonra çocuklara oyuncak verip bir süre sohbet eden Gülenç, kurs öğreticileriyle görüşerek istek ve sorunlarını dinledi. Geleceğin teminatı olan yavrular için her zaman hizmete hazır olduklarını, belirten Gülenç öğreticilerin de bu konuda ellerinden gelen gayretleri göstermelerini istedi.

“Belediye olarak her türlü desteğe hazırız”

İlçede daha fazla kurs açılması için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Gülenç, “Kurslara talep çok. Hayırsever vatandaşlarımız bize yer vermesiyle beraber geri kalan tüm masrafları belediye olarak üstleneceğiz” dedi.



“Belediyenin Desteğiyle Açtık”

Kuran kurslarına verilen destekten dolayı Gülenç’e teşekkür eden Müftü Durmuş, "İlçemizde 4-6 yaş grubundaki öğrenci sayısının daha da artırılması yönünde çalışmalar yapıyoruz. Talebimiz üzerine Sayın Başkanımız Kurslarımıza oyun grubu ve çeşitli yardımlar yaptı. Allah ondan razı olsun. Ayrıca İlçemizde 4-6 yaş grubundaki tüm çocuklarımızın bu eğitimi alacak şekilde önümüze hedef koyduk. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Şimdiden destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bismil için hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA