Belediyenin 19 Taşınmazı İhaleyle Satılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 Kasım Salı günü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde bulunan 19 taşınmazdan 16’sını "açık teklif usulü", 3’ünü de "kapalı teklif usulü" ile satışa çıkardığını duyurdu.

Belediyenin 19 Taşınmazı İhaleyle Satılacak
Malatya Büyükşehir Belediyesi, 16’sı Yeşilyurt Tecde bölgesinde, 3’ü de Battalgazi bölgesinde olmak üzere toplam 19 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı. 14 Kasım Salı günü ihaleyle satılacak olan parsel ve dükkan bedellerinin yüzde 40’ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 taksitte ödenecek.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından, mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 14 konut, 2 ticaret alanı ile 1 arsa ve İnönü Kapalı Çarşıda bulunan 2 adet dükkan ihale yolu ile satılacak. İhalelerden 16’sının "Açık Teklif Usulü", 3’ünün ise "Kapalı Teklif Usulü" ile yapılacağı kaydedildi.

14 Kasım Salı günü saat 14.30’da Encümen huzurunda yapılacak olan konut, arsa ve dükkanlarla ilgili ihale şartname ve eklerinin ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığından alınabileceği kaydedildi.

İhaleyle satılacak olan taşınmazların Parsel büyüklükleri 14 bin metrekare ile 11 bin 500 metrekare arasında değişirken, muhammen bedelleri ise 50 bin lira ile 7.5 milyon lira arasında değişiyor.
Kaynak: İHA