Şehitler İçin Lokma Döktürüldü

Kemalpaşa Belediyesi ve AK Parti Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından şehitler için ayrı ayrı noktalarda lokma dağıtımı yapıldı.

Şehitler İçin Lokma Döktürüldü


Kemalpaşa Belediyesi ve AK Parti Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından önceki gün Hakkari’de şehit olan güvenlik güçleri ve 15 Temmuz şehitleri ile ülkemiz için şehit olan bütün vatan evlatları hayrına lokma döktürülüp vatandaşlara dağıtıldı. Halilefendi Cami önünde vatandaşlara lokma dağıtan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, son günlerde artan terör olaylarını kınayarak, şehit ailelerine ve Türk milletine bas sağlığı dileklerini iletti.

Milli duygu ve manevi hassasiyetlere önem veren gençliğin önemine değinen Başkan Uğurlu, "Son günlerdeki hain terör eylemlerinde şehit düşen vatan evlatlarımız başta olmak üzere 15 Temmuz şehitlerimiz ve Cennet vatanımız uğruna canlarıyla kanlarıyla kahramanlık destanı yazıp istiklal ve istikbalimiz için şehit düşen tüm vatan evlatlarımız anısına; AK Parti Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından döktürülen lokma hayrına katıldık. Milletimizin, cumhuriyetimizin ve devletimizin bölünmez bütünlüğü ve bekası için Hak’ka yürüyen tüm vatan evladı şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet diliyor, milletimizin başı sağ olsun diyorum. AK Parti Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı Yavuz kardeşimi ve ekibini de canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA