Ugandalı Bakan Türk Yatırımcıları Ülkesine Davet Etti

Uganda Cumhuriyeti Ticaret Sanayi ve Kooperatif Bakanı Gume Ngobi Frederick, Türkiye-Afrika Ekonomik İşbirliği Konferansı’nda Türk yatırımcıları ülkesine davet etti.

Ugandalı Bakan Türk Yatırımcıları Ülkesine Davet Etti
Türkiye-Afrika Ekonomik İşbirliği Konferansı, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ve Afrika ülkelerinin büyükelçilikleri işbirliği ile Ankara Green Park Hotel’de yapıldı. Konferansa Afrika ülkelerinden ve Türkiye’den büyükelçilik görevlileri, bürokratlar, diplomatlar, hükümet yetkilileri, Ticaret ve Sanayi Odaları, yatırım ajansları, iş adamları katıldı.

Konferansta konuşan Uganda Cumhuriyeti Ticaret Sanayi ve Kooperatif Bakanı Gume Ngobi Frederick, Türk yatırımcıları Uganda’ya yatırım yapmaya davet etti. Bakan Frederick, Uganda hükümetinin yatırım planlamalarını ve programlarını da katılımcılarla paylaştı.

Güney Sudan Tarım Bakanı James Janka Duku da ülkesindeki yatırım olanaklarını yatırımcılarla paylaşarak, "Biz Güney Sudan Cumhuriyeti hükümeti olarak Türk yatırımcıların ülkemize yatırım yapmalarından büyük memnuniyet duyarız" dedi.

Kaynak: İHA