Kahraman Tazeoğlu Manisalılarla Buluştu

Türkiye’nin en çok satan yazarlarından biri olan ve şiirle başladığı edebiyat yolculuğuna romanlarla devam eden şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği Söyleşi ve İmza Gecesinde Manisalılarla buluştu. Gece boyunca sevilen şiirlerini seslendiren Tazeoğlu, geceye katılan misafirlere zaman zaman duygu dolu anlar yaşattı.

Kahraman Tazeoğlu Manisalılarla Buluştu
Türkiye’nin yakından tanıdığı ve çok sevilen yazarları arasında yer alan Kahraman Tazeoğlu, Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu Söyleşi Gecesinde Manisalılar ile buluştu.

Kendine has yorumu ve tarzı ile Kültür Sitesinde sahneye çıkan Şair Yazar Kahraman Tazeoğlu, kitaplarına konu olan hayat hikayelerini anlattı. Birçok kitabından alıntılarla geceye katılan vatandaşlara kimi zaman keyifli kimi zaman duygulu anlar yaşatan Tazeoğlu, seslendirdiği şiirlerle geceye katılanları adeta büyüledi. Tazeoğlu’nun seslendirdiği şiirler esnasında salonu dolduran vatandaşlar, cep telefonu kameralarının ışıklarını açarak Tazeoğluna eşlik etti.

Yaklaşık iki saat süreyle sahneden kalan Tazeoğlu’na AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik çeşitli hediyeler takdim etti.

Programın ardından açılan stantta kitapseverlerin kitaplarını imzalayan Tazeoğlu, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Manisa Kültür Merkezi Lale Salonunda düzenlenen Söyleşi Gecesine AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Onaylı, Mehmet Kavas, Mehmet Emin Çipiloğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA