Başkan Ataç 'Hoş Geldin Bebek' Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ’Hoş Geldin Bebek’ ziyaretleri kapsamında dünyaya gözlerini açan bebeklerin ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.

Başkan Ataç 'Hoş Geldin Bebek' Ziyaretlerine Devam Ediyor
Ahmet Ataç, bebek ziyaretleri kapsamında son olarak Gökbolat Ailesi’nin sevincini paylaştı. Şirintepe Mahalle Muhtarı Selami Çetin’in daveti üzerine Gökbolat ailesine konuk olan Başkan Ataç, aile ile uzun süre sohbet etti. Merve-Egemen çiftinin ilk çocukları olan Nil bebeği seven Başkan Ataç, Çetin ve Gökbolat ailesinin sevincine ortak oldu. ’Hoş Geldin Bebek’ ziyaretlerinin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Ataç, “Bir ailenin en büyük mutluluğu şüphesiz o aileye yeni katılan bireylerdir. O nedenle ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak, geleceğimiz olan bebeklerimize huzurlu bir hayat dilemek için ziyaretlerimiz devam ediyor. Tüm bebeklerimize daha güzel bir gelecek ve şehir bırakmak için çalışıyoruz. Tepebaşı’nda dünyaya merhaba diyen her bebek bizim gelecek adına daha da umutlu olmamızı sağlıyor. Çiçeği burnunda anne ve babaları da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Çetin ve Gökbolat aileleri de bebeklerinin mutluluğunu kendileri ile paylaştığı için Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA