'Balyoz Timi'nden Sahte İçki İmalathanesine Baskın

Başkentte polislerden oluşturulan özel bir ekip, sahte içki imal edilen adrese baskın yaptı Çok sayıda şişelenmiş ve şişelenmeye hazır sahte içki ile üretiminde kullanılan malzemelerin ele geçirildiği operasyonda üç kişi yakalandı.

Başkentte polislerden oluşturulan özel ekibin sahte içki imal edilen bir adrese yaptığı operasyonda çok sayıda şişelenmiş ve şişelenmeye hazır sahte içki ile üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Operasyonda üç kişi yakalandı.

Çankaya İlçe Emniyet Müdürü Serkan Karaman'ın öncülüğünde hırsızlık ve diğer asayiş olaylarını önlemek amacıyla deneyimli polislerden oluşturulan "balyoz timi", eğlence merkezlerine satılacağı değerlendirilen sahte içkilerin imal edildiği adrese operasyon düzenledi.

Bir süredir takip edilen şüpheliler Necdet Y, Osman Ç. ve Tarık Ç.'nin Çankaya'daki Maltepe Mahallesi Özveren Sokak'ta bir daireye girmelerinin ardından ekipler baskın yaptı.

Polisleri dairenin kapısında gören zanlılar, pencereden apartman boşluğuna atlayarak kanalizasyon giderinden kaçtı. Daha sonra araçlarına binen şüpheliler, kovalamaca sonucu yakalandı.

Adreste yapılan aramada ise çok sayıda sahte şişelenmiş ve şişelenmeye hazır sahte içki ile üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri devam eden zanlılardan Necdet Y.'nin sahte içki hazırlama konusunda deneyimli olduğu, diğer iki şüphelinin de sahte içkileri başkent genelindeki eğlence merkezlerine pazarladıkları iddia edildi.
Kaynak: AA