Arınç Kırkağaç'ta Hayır Yemeğine Katıldı

TBMM eski başkanı ve eski başbakan yardımcılarından Bülent Arınç Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 22 Eylül’de hayatını kaybeden eski milletvekili ve belediye başkanı Mustafa Orhan Daut için düzenlenen hayır yemeğine katıldı.

Arınç Kırkağaç'ta Hayır Yemeğine Katıldı
Bülent Arınç, 22 Eylül Cuma günü vefat eden eski Kırkağaç Belediye Başkanı ve Manisa Milletvekili Mustafa Orhan Daut için Bakır Mahallesinde düzenlenen hayır yemeğine katıldı.

Bakır Mahallesi Rüya Düğün Salonunda düzenlenen hayır yemeğine Arınç’ın yanısıra AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Akar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Candan ve çok sayıda davetli katıldı.

Merhum Mustafa Orhan Daut’un ailesiyle de görüşerek başsağlığı veren ve hayırlarının kabul olmasını dileyen Arınç, "Bir süre önce Manisa’nın Adalet Partisinde Milletvekili olan Orhan Daut vefat etmişti. Bugün ailesi onun adına bir hayır yemeği verdi, Ben de Milletvekilimiz Recai Berber ile birlikte bu hayır yemeğine katıldım. Dualarımızı yaptık ve Orhan Daut ağabeyimizi bir kez daha andık. Kendisine bir kez daha Allah rahmet diliyorum” dedi.

Arınç daha sonra çarşı meydanına giderek mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet etti.
Kaynak: İHA