YÖK Başkanından Başarılı Öğrencilere Kutlama

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilere YÖK Başkanı tarafından gönderilen kutlama belgeleri Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül tarafından verildi.

YÖK Başkanından Başarılı Öğrencilere Kutlama
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), 2017-2018 üniversite giriş sınavlarında fakültelerini birincilikle kazanan öğrencilere kutlama belgesi gönderdi. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilere ise belgeleri Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül tarafından verildi.

Öğrencileri tebrik eden Rektör Akgül, bundan sonraki eğitim-öğretim hayatlarında da kendilerine başarı ve kolaylıklar diledi. YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın imzasıyla gönderilen kutlama belgelerinde, öğrencilerin başarısının başta aileleri olmak üzere herkesin ortak sevinci olduğu dile getirilerek, "Güçlü ve güvenli bir ülke konumunu hedefleyen Türkiye’nin geleceği sizlerin elinde olacaktır. Sizler yeni beyin gücü ile Türkiye’nin kalkınma odağısınız. Ülkemiz ve milletimiz için vatanperver duygularla çok çalışmalısınız. 2023 hedeflerimize sizlerle ulaşacağız" ifadelerine yer verildi.

Üniversite Senato Toplantısında gerçekleşen kutlama, fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA