Yaşar, Semt Birimi Koordinatörleri İle Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Semt Birimleri Koordinatörlerleri ile “Değerlendirme Toplantısı’’nda bir araya geldi.

Yaşar, Semt Birimi Koordinatörleri İle Buluştu
Başkan Yaşar, “Halkla ilişkileri en iyi sağlayacak olan sizlersiniz. Siz beni temsil ediyorsunuz. Vatandaşların talepleri doğrultusunda bizimle alakalı talepleri bana getiriyorsunuz. Bizim görmediğimiz şeyler olabilir. Bunları bize hemen iletin, iletin ki çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayın” dedi.



“Vatandaşa daha yakın olabilmek için semt birimlerimiz var”

Semt birimlerinin kuruluş amacının bölgede Yenimahalle Belediyesi’nin varlığını hissettirmek ve vatandaşa yakın olmak olduğunu da sözlerine ekleyen Yaşar, “5 semt birimimiz var. Biz uzaktan yönetim ile değil yerelden yönetim ile hizmet ediyoruz. Vatandaşa daha yakın olabilmek için semt birimlerini kurduk. Sizler de sorumlu olduğunuz bölgeler ile belediye arasında köprü kuruyorsunuz. İşinizi heyecanla yapın. Daha çok vatandaşla konuşun, esnafı sık sık ziyaret edip hallerini hatırlarını sorun” diye konuştu.

Toplantıda kentin genel durumu ile alakalı bilgi alışverişinde bulunuldu. Yaşar, çalışmaların en etkili ve hızlı bir şekilde sürdürülebilmesi için kurumsal iletişimin önemine dikkat çekti.

Toplantıya Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu ve Hüseyin Boran da katıldı.

Kaynak: İHA