Sosyetik Zengin Hırsız, Aydın Etabını Tamamlayamadı

Aydın’da dün gece yarısı meydana gelen bir soygunun ardından çalışma başlatan Aydın Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Şubesi ekipleri, olayın zanlısını lüks bir otelde yakaladı. Polis tarafından yapılan soruşturmada hırsızlık zanlısının Muş ilinden bir süre önce hırsızlık amacıyla Türkiye turuna çıktığı ve çaldığı paralarla lüks otellerde konakladığı belirlendi. Aydın etabını tamamlayamadan yakalanan zanlı dün gece çaldığı 2 bin 500 TL ile hakim karşısına çıkarıldı.

Sosyetik Zengin Hırsız, Aydın Etabını Tamamlayamadı
Edinilen bilgiye göre;dün gece yarısı Efeler ilçe merkezinde bulunan bir kafenin camını kırarak içeri giren 29 yaşındaki E.S. isimli zanlı masanın çekmecesini de kırarak kasada bulunan 2 bin 500 TL’yi çaldı. Sabah iş yerinin soyulduğunu fark eden mekan sahipleri polise giderek yardım istedi. Bunun üzerine çalışma başlatan Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Masası ekipleri kısa süre içerisinde bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyerek şahsın eşkalini belirledi. Şahsın görüntülerinden yola çıkarak kimliğini de belirleyen ekipler uzman hırsızın Aydın’daki lüks bir otelde gece mesaisine çıkmak üzere dinlendiğini belirledi.

Otele giden polis şahsı yakaladı. Şahsın üzerinde yapılan aramada ise bir gece önce kafenin kasasından çaldığı bozuk paralar dahil 2 bin 500 TL elde edildi.

Şahsın bir süre önce Muş ilinden hırsızlık turuna çıktığı ve bir çok ilde hırsızlık yaparak elde ettiği paralarla lüks otellerde yaşadığı ve şahsın Aydın etabında polise yakalandığı belirlendi. Rahat tavırları ile dikkat çeken hırsızlık zanlısı polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA