Bafra Emniyet Müdürlüğü'nde Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Bafra Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğünde görev yapan başarılı polisleri ödüllendirdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ilçedeki bir restoranda düzenlenen programda, Türkiye üzerinde oynanan oyunların son 3-4 yıldır arttığını söyledi.

Birlik beraberlik içinde oynanan oyunları çözeceklerini dile getiren Kırcalı, "Sizler zor bir görev ifa ediyorsunuz. Bu uğurda ailelerinizle geçireceğiniz vakti görevde geçirdiğiniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Ali Fuat Türkel de ilçede görev yapan emniyet mensuplarının üstün hizmet ve gayretlerini takdir etmek için bir araya geldiklerini belirtti.

Önümüzdeki aylarda Bafra Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 30 emniyet bekçisinin göreve başlayacağına işaret eden Türkel, bekçilerin asayiş ekiplerine önemli destek olacaklarını kaydetti.

Bafra'nın 30 ilden büyük bir ilçe olduğuna dikkati çeken Türkel, "Onun için suç işlenme oranı bizden küçük illere göre daha fazladır ama gerek suç işleme olayında gerekse işlendikten sonraki süreçte faillerin adalete teslim edilmesinde Bafra Emniyet Müdürlüğü son derece gayret göstermektedir. Bunun için öncelikle bu arkadaşlarımızın ailelerine sabırlarından dolayı çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Bafra Emniyet Müdürü Hikmet Demirci ise huzuru ve güveni sağlama, can ve mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyeti ve devlet otoritesini tesis etme gibi çok hayati görevi yerine getirdiklerini vurgulayarak, bu görevi yerine getirirken ailesi ile geçireceği vakitten feragat eden personel ve ailelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Bafra Kaymakamlığı tarafından, Emniyet Müdürlüğünde üstün gayret ve hizmet gösteren polis memurlarına başarı belgeleri ile cumhuriyet altını verildi.

Programa İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Elif Akkaya ile polisler katıldı.

Kaynak: AA