AK Parti Mardin İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Mardin İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

Mardin'de bir otelde düzenlenen ve çok sayıda partilinin katılığı toplantıda, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin demokrasiye inanan, vesayet odaklarına karşı demokrasi mücadelesi veren, gücünü milletten alan demokrat bir parti olduğunu kaydetti.

Milletin dudaklarından dökülen hayır dualarına sandıkta kullandığı oy kadar önem verdikleri için 16 yıldır sürekli büyüyerek, güçlenerek bugünlere gelindiğini aktaran Çankırı, "AK Parti 80 milyon milletimizin ortak davasıdır." dedi.

AK Parti'nin yükselişinin temeli olan hak ve özgürlükler hususunda çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Çankırı, ülkede terör, insanlık suçu, nefret ve benzeri suçlarla mağdur edilmiş tüm vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Çankırı, "15 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde alt yapı, ulaşım, sağlık, adalet ve eğitim gibi birçok alanda temel ve kronik problemlerimizi giderdik. AK Parti olarak son 15 yılda her alanda milletimizi tarihi nitelikte reformlarla özlemini çektiği yatırımlarla buluşturduk. Bu ülkedeki her birey, birinci sınıf vatandaştır. Biz gerçekleştirdiğimiz her hizmeti, yatırımı, icraatı tüm vatandaşlarımız için yapıyoruz. Çünkü biz 80 milyonun efendisi değil 80 milyonun hizmetkarıyız, bizim farkımız budur." ifadesini kullandı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Ali Dündar ise ülkenin birlik ve beraberliği için mücadele eden ve şehit olan kahraman güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına da sabır diledi.

Zor bir dönemi geride bıraktıklarını, bölgede ve ülkede huzurun hakim kılındığına işaret eden Dündar, "Teröre karşı dik durduğumuz sürece bize verebilecekleri hiçbir zarar yoktur. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım. Aramıza fitne tohumları ekmek isteyenlere izin vermeyelim." diye konuştu.

Ülkelerin her alanda gelişip büyümesi için güçlü liderlere ihtiyaç duyduğunu belirten Dündar, şöyle konuştu:

"Allah'a şükürler olsun ülkemizin güçlü ve öngörüsü yüksek bir lideri var. Ülkemiz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte önemli bir gelişme ve büyüme sağlamıştır. Daha fazla büyümek için de çalışmalar yürütülüyor. Bu ülkeyi yıllarca diktatörce yönetenlerin söylediklerine bakmadan var gücümüzle ülkemizin huzuru, refahı ve gelişimi için çalışacağız."

Dündar, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun da engelli çocuğunun rahatsızlığı dolayısıyla programa katılamadığını belirterek, oğluna şifa dileğinde bulundu.

Kaynak: AA