WhatsApp çöktü mü?

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta akşam 21.50 sıralarında yaşanan sorun nedeniyle mesajlar alıcılara ulaşmıyor. Peki WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor?

WhatsApp çöktü mü?
Sosyal medya üzerinde ‘WhatsApp çöktü mü' ve ‘WhatsApp'ta mesajlar neden gitmiyor?' soruları konuşuluyor. Resmi bir açıklama yapılmazken WhatsApp'ın neden çöktüğü üzerine tahminler bulunuyor. Sadec ülkemizde değil dünya genelinde WhatsApp'ta sorun devam ediyor.

SİBER SALDIRIYA MARUZ KALMIŞ OLABİLİR


Messenger ile ilgili sorunların, Rusya, Ukrayna, Litvanya, Letonya, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerdeki kullanıcılar tarafından yaşandığı belirtildi. Kullanıcılar, söz konusu sorunu Twitter'da dile getirdi. Yaşanan sorunla ilgili WhatsApp'tan henüz bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz günlerde aynı sorunla karşı karşıya kalan popüler mesajlaşma uygulaması, son günlerde yaşanan siber saldırıya maruz kalmış olabileceği konuşuluyor. Teknik olarak veri alışverişinin sağlanamamasının sebebinin güncellemeden kaynaklandığı düşünülüyor.

WHATSAPP'TA ERİŞİM SORUNU

WhatsApp'ı kullanırken ara ara bağlantı sorunu yaşayan ve hiç bağlantı kuramayan kullanıcılar, kısa bir süre uygulamaya bağlanamadı. Sorunun giderilmesi sonucu ise erişim normale döndü.