Söke'de 'Girişimcilik' Paneli

Aydın'ın Söke ilçesinde "Girişimcilik" üzerine panel düzenlendi.

Söke Ticaret Odası Kadın Girişimcileri ve Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Girişimcilik Topluluğu işbirliğiyle Söke İşletme Fakültesi konferans salonunda, sektöründe başarılı olan firma yetkililerinin konuşmacı olarak katıldığı "Girişimcilik" paneli düzenlendi.

Panelin açılış konuşmasını yapan Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, konuşmacıların tamamının birer girişimcilik serüvenine sahip olduğunu söyledi.

Programın öğrenciler için yol gösterici olacağına inandığını aktaran Genç, "Girişimcilik günümüzün en fazla kullanılan terimlerinden biri. Tüm gençlerimiz fikir sahibi ancak bunu nasıl kazanca çevirebilecekleri, nasıl istihdama yansıtacakları belki üniversitemizde teorik olarak veriyoruz ama böylesi söyleşilerle pratikte uygulama örneklerini öğrencilerimizle buluşturmayı amaçlıyoruz." dedi.

Panele, Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Topluluğu Başkanı Esma Ceylan, Söke Genç İş Adamları Derneği Başkanı Bilal Ülker ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA