Kızına Tokat Atan Babaya 'Basit Yaralama'dan İddianame

Güngören'de kızına tokat atan baba hakkında 'basit yaralama' suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Güngören’de kızına tokat atan baba S.H. hakkında "basit yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, baba S.H’nın 9 Kasım 2017'de tartıştığı öz kızı G.H'yi darbettiği, basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte yaraladığı belirtildi.

Şikayetçi olan G.H'nin ifadesinde, Ankara Gazi Üniversitesi’nde okuduğunu, psikolojik rahatsızlığından dolayı İstanbul’da ikamet ettiği eve gittiğini, Ankara’dan babasının kendisini aldığını, babasıyla arasında banka kartı yüzünden tartışma çıktığını, tartışma büyüyünce babasının eli ile yüzüne vurduğunu, kendisinin de hastaneye giderek darp raporu aldığını söyleyerek, öz babasından şikayetçi ve davacı olduğunu belirtti.

Baba S.H. de ifadesinde, şikayetçi olan G.H'nin öz kızı olduğunu, kızının psikolojik sorunlarından dolayı tedavi gördüğünü, kızına banka kartıyla ilgili soru sorduğunu, bu duruma kızının sinirlendiğini, bağırmaya başladığını ifade ederek, kızının daha fazla bağırmasın diye eliyle ağzını kapatmaya çalıştığını ancak kızının kendisini dinlemediğini, yanından hızla uzaklaştığını, koşarken de kendisine vurduğunu ve suçlamaları kabul etmediğini dile getirdi.

İddianamede, şüpheli G.H'nin "basit yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor. İddianamenin kabul edilmesi halinde davanın duruşması önümüzdeki günlerde Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
Kaynak: AA