'İzmir'de Bir Tane Fakir Kalmasın' Projesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, İzmir Valiliği koordinesinde başlatılan "İzmir’de Bir Tane Fakir Kalmasın" Projesi kapsamında, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 5 bin 150 yardım çekini teslim etti.

MÜSİAD İzmir Şubesinden yapılan açıklamaya göre, MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü ve beraberindeki üyeler, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

Üyeler İzmir Valiliği koordinesinde hayata geçirilen proje kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere hazırlanan alışveriş çeklerini İzmir Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim etti.

MÜSİAD ile birlikte başlattıkları projenin aralıksız devam ettiğini dile belirten Vali Ayyıldız, "Alışveriş çeklerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması noktasında göstermiş olduğu destekten dolayı MÜSİAD’a teşekkür ediyorum. İnşallah bunlar devam edecek ve bu yardımlar vatandaşlarımıza ulaştığı müddetçe bizim de mutluluğumuz artacak." ifadelerini kullandı.

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü de geçen ramazan ayında başladıkları projeyi sürdürdüklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bu kampanyayı sadece bir sefere değil yıla yaymak istediğimiz söylemiştik. Sayın Valimizin de önderliğinde başladığımız bu kampanyaya devam ediyoruz. Üyelerimizin de bu konudaki hassasiyeti var. Ne zaman bir ihtiyaç olsa üyelerimize ulaştığımızda sağolsunlar bu kampanyaya destek vermeye devam ediyorlar ve edeceğiz. Zaten işadamları olarak bu bizim aslında borcumuz ve zekatımız."

Kaynak: AA