Başkan Karaosmanoğlu Gölcüklü Aileyi Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, iki yıl önce Gölcük’e taşınan ve Yeni Mahalle 288. Sokakta yaşayan Kemal Gültekin’in çay davetini kırmayarak evine konuk oldu.

Başkan Karaosmanoğlu Gölcüklü Aileyi Ziyaret Etti
Samimi ve sıcak geçen görüşmede Gültekin’e nazik davetleri için teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, aile fertleriyle de yakından ilgilendi. Kocaeli’yi ve Gölcük’ü çok sevdiğini dile getiren Gültekin, evine asmak için istediği şanlı Türk bayrağı ricası da başkanlar tarafından anında yerine getirildi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’in de hazır bulunduğu ziyarette bugün bütün dünyanın gözü Türkiye’de olduğunu söyleyen Karaosmanoğlu, “Türk milleti ülkesine, vatanına ve demokrasisine nasıl sahip çıktığını tüm dünyaya her daim göstermiştir. İşte Kemal Gültekin beyefendi de zalimlere karşı dik ve kararlı duran bu ferasetli halkımızın bir ferdidir. Örnek duruşu ve şanlı bayrağımıza karşı olan bu sevgisini takdirle karşılıyorum” dedi.

Kemal Gültekin’in arzu ettiği büyük Türk bayrağını tedarik eden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’le birlikte hatıra fotoğrafı çektiren ve ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Milletimiz devletinin ve Cumhurbaşkanının arkasında olduğunu şanlı bir şekilde 15 Temmuz’da dosta düşmana bütün dünyaya ilan etmiştir. Tarih milletimizin fedakârlıklarını ve o günlerde tuttuğu demokrasi nöbetlerini yazacaktır. 15 Temmuz 2016 gecesi yaşadığımız o kanlı darbe teşebbüsü başarılı olsaydı, Allah muhafaza karanlık ve tutsak bir sabaha uyanabilirdik. Hamdolsun ki milletimiz iradesini ortaya koydu, vatansever emniyet güçlerimizle birlikte FETÖ Terör Örgütü’ne ve Batı’daki destekçilerine unutamayacağı bir ders verdi. Milletimiz, vatanın bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya bir kez daha ispatladı” ifadelerini sarf etti.
Kaynak: İHA