Tatvan'da 'Halk Toplantısı' Düzenlendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, halk toplantıları kapsamında Karşıyaka ve Kale Mahallesi sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Tatvan'da 'Halk Toplantısı' Düzenlendi
İlgili kurum amirleriyle birlikte bu haftaki halk toplantısında Karşıyaka Mahallesi taziye evinde Karşıyaka ve Kale mahallesi sakinleri bir araya gelen Kaymakam Mehmet Ali Özkan, mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar tarafından aktarılan talep ve sorunları bir bir not alan Kaymakam Özkan, iletilen sorun ve sıkıntıların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi. Gerek mahallelerdeki ve gerekse köylerdeki vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde görmek ve dinlemek için bu tür toplantılara devam edeceklerini belirten Kaymakam Özkan, iletilen şikayet, istek ve önerilerin yakın takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Kaymakam Özkan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Baki Menteş, İlçe Emniyet Müdürü Tulga Uyar, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Tercan, kurum amirleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Kaynak: İHA