Golf Arabasıyla Ücretsiz Pazar Servisi

Ayvalık Belediyesinden vatandaşa golf arabalı ücretsiz pazar servisi hizmeti başladı.

Golf Arabasıyla Ücretsiz Pazar Servisi
Golf ring araçları, Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in projesi olarak ilk olarak bu yaz Alibey (Cunda) Adası’nın trafiğe kapalı dik yokuşlarında yerli, yabancı turistler ve yerli halkın hizmetine sunuldu. Şimdi toplu taşıma araçlarının olmadığı kent merkezindeki körfezin bölgenin en büyük pazarı olan Perşembe Pazarı’nda vatandaşların evlerine rahat gidip gelmesi için hizmetine sunuldu.

İlk sürüşte Başkan Gençer’in bizzat bulunduğu hizmette ücretsiz olarak vatandaşlar, golf arabalari ile Ayvalık’ın dar sokaklarından evlerine götürülüyor. Her Perşembe Günü iki aracında faaliyette olacağı hizmette, araçlar haftanın diğer günleri Cunda Merkez’de çalışmalarına devam ediyor.

Bu bölgede toplu ulaşım araçlarının bulunmamasına dikkat çeken Başkan Rahmi Gençer, ‘’Bu bölgede nüfusumuzun yaş ortalaması yüksek ve bu pazar kentimizin simgesi konumundadır. Vatandaşlarımız bu pazara alışveriş yapmasa da her hafta çıkmak ister. Biz de kolaylık sağlaması için Cunda Ada’mızda trafiğe kapalı alanda sürdürdüğümüz bu hizmeti, şehir merkezimizde de devam ettirmek istedik. Vatandaşlarımız çok çabuk uyum sağladı. Muhtarlarımız da sağ olsunlar destek veriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Halkımızın hayatını kolaylaştıran yeni projeler sunmaya devam edeceğiz’’dedi.

Kaynak: İHA