Gediz'de Kültür Ve Düğün Salonu Yapımı Tamamlandı

Gediz Belediyesi’nin ilçeye Kültür ve Düğün Salonu kazandırmak amacıyla ürettiği projelerden biri olan Umurbey Kültür ve Düğün Salonu yapımının tamamlandığı bildirildi.

Gediz'de Kültür Ve Düğün Salonu Yapımı Tamamlandı
Düğün salonu hizmetlerini ve çalışmalarını yakından takip eden Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, ekonomik ömrünü dolduran, kullanışsız düğün salonunda yapılan incelemeler sonucunda eskisi yıkılarak yerine yeni Umurbey Kültür ve Düğün Salonu inşa edildiğini söyledi.



Saraoğlu, “İlçemizin düğün salonu ihtiyacını karşılamak amacıyla hazırladığımız projelerden biri olan Umurbey Kültür ve Düğün Salonu yapımı tamamlandı. Yenileme çalışmaları başlamadan önce görüntüsüyle kötü bir durumda olan Umurbey Kültür ve Düğün Salonu 468 metrekare betonarme binanın, 329 metrekaresi salon, diğer odalar müştemilat olarak kullanılacaktır. Yeni haliyle çok daha kullanışlı ve modern hale gelen Kültür ve Düğün Salonu çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmet vermeye başlayacaktır. İlçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

(EFE)
Kaynak: İHA