CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na 'Kuzu' Sürprizi

Trakyalı hayvan yetiştiricileri, Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Edirne ziyaretleri sırasında süt kuzusu hediye etti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na 'Kuzu' Sürprizi
Edirne ve ilçelerinde bir dizi temel atma ve açılış töreni gerçekleştirmek kente gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Havsa ilçeside katıldığı atıksu arıtma tesisi açılışında konuşma gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, çiftçiye teşvik miktarlarının yeterli ölçüde verilmediğini söyleyerek, "Çiftçiye verilmesi gereken teşvik miktarı yıllık 8 milyar dolar. Veriliyor mu? Emin olun yarısı bile verilmiyor. O zaman sizin yapacağınız bir şey var. Türkiye Büyük Millet Meclisi kanun çıkarıyor, sizin teşvikinizi ön görüyor. Eğer hükümet bunun parasını size ödemiyorsa yapacağınız en güzel iş sandık önünüze geldiğinde gereğini yapmaktır" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, AK Partili belediyelerde yaşanan istifaları da değerlendirerek, "Şimdi kendi belediye başkanları ile uğraşıyorlar, uğraşıyorlar. Sıra geldi bizim belediye başkanları ile uğraşmaya. Ama diyorlar ki, ‘efendim diyorlar, biz kendi belediye başkanlarımız için gereğini yaptık, çağırdık, istifa edin dedik, etmek istemediler, tehdit ettik, şantaj, istifa ettirdik.’ Diyorlar ki CHP kendi belediye başkanları için aynı yolu, aynı yöntemi uygulasın Biz yapmayız. Biz milletin oyuna saygı gösteririz" ifadelerini kullandı.

Trakyalı hayvan üreticisinden ‘süt kuzusu’

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından Havsa ilçesinde bulunan Atık Su Arıtma Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası Edirneli bir hayvan yetiştiricisi, Kılıçdaroğlu’na süt kuzusu hediye etti.
Kaynak: İHA