Büyükşehir'den Akseki'de Muhteşem Gece

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksekililere unutulmaz bir akşam yaşattı. Önce çocukların ilgiyle izlediği Şeker Portakalı ekibi sahne aldı, ardından İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı sanatçıları “Nostalji Konseri” ile dinleyenleri geçmişe doğru yolculuğa çıkardı.

Büyükşehir'den Akseki'de Muhteşem Gece
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği programa, Akseki Kaymakamı Muhammet Emin Nasr, Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal Akseki Belediyesi Kültür Müdürü Selçuk Arslantaş ve çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.

Nostalji rüzgarı esti

İlk olarak çocuklar için “Şeker Portakalı” etkinliği sahne aldı. Jonglör, sihirbaz ve palyaço gösterileriyle eğlenen çocuklar, keyifli anlar yaşadı. Ardından Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Sanatçıları, Aksekililere “Nostalji Konseri” ile unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede Anlamazdın, Kadınım, Bırakın Seviyorum, Sensiz Saadet Neymiş gibi unutulmaz şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Programın sonunda Kaymakam Muhammet Emin Nasr ve Belediye başkanı İsmet Uysal Sanatçılara teşekkür edip hediyelerini takdim ettiler.
Kaynak: İHA